StSebastiaan   vlag  
       
 
Home
 
Jaarprogramma
 
Foto's
 
Contact
 
 

Patroonsfeest + Jubilarissen 2011

Op zaterdag 19 maart vierde het gilde haar jaarlijks patroonsfeest .
’s Middags om 13.30 uur was er een samenkomst van het gilde op het schietterrein en werd iedereen onthaald met koffie en gebak.

Er waren dit jaar weer enkele jubilarissen; Jan van Wilderen 60 jaar en de volgende personen allen 25 jaar, Janus, Cato en Bart Rijkers, Harrie en Sien Rijkers, Ronald en Truus Santbergen, Peter en Erna van den Dungen en Jan en Ans Sleddens.

Deze personen werden toegesproken door de Burgemeester (Anton Eederveen) (ook Wethouder Mart Wijnen was namens de gemeente aanwezig) en de Kring-voorzitter(Jan Schrurs). Hierbij werden Truus en Harrie speciaal vernoemd als bestuursleden van het gilden voor hun reeds jarenlange inzet. Uit handen van onze Hoofdman ontvingen de dames een bloementje en de heren een beeldje van een gildebroeder/schutter. Speciaal ontving Truus als bestuurslid ook een gildezuster. Jan van de Wilderen ontving vanuit de kring de rozet en van de gemeente een oude kaart (plattegrond) van Borkel en verder een kaars met sint sebastiaan afbeelding van het gilde.