StSebastiaan   vlag  
       
 
Home
 
Jaarprogramma
 
Foto's
 
Contact
 
 

Patroonsfeest + Jubilarissen 2016

Het gilde kwam zaterdagmiddag 5 maart 2016 bijeen voor het jaarlijks patroonsfeest en ’s avonds voor de algemene jaarvergadering.

Op het patroonsfeest waren ook de 11 Jubilarissen met hun families aanwezig . Zij werden toegesproken door de hoofdman van het gilde en onderscheiden


Op de foto vlnr
Staand vlnr Joop Bosch, Johan Rijkers, Frits van Asten, Gerrit Toonders en Toon Somers.
Zittend Jan Rossiau, Jan Rijkers, Riek Tegenbosch-van Uitregt,
Michael van Deursen, Jan Jaspers en Peter Dekkers.
Ciska Versmissen-Kwinten en Jan Kwinten konden helaas niet aanwezig zijn.

Jan Rijkers, Riek Tegenbosch-van Uitregt, Ciska Vermissen-Kwinten, Peter Dekkers, Jan Jaspers, Jan Rossiau, Michael van Deursen werden onderscheiden voor hun 40 jarig lidmaatschap. Zij ontvingen een speld en een gildenkaars. 
Johan Rijkers, Joop Bosch, Jan Kwinten, Toon Somers, Frits van Asten en Gerrit Toonders werden onderscheiden voor hun 25 jarig lidmaatschap.Zij ontvingen een speld en een bronzen beeld uitbeeldend  een gildebroeder.
Ciska Versmissen-Kwinten en Jan Kwinten konden helaas niet aanwezig zijn.

Burgemeester Ederveen , Mart Wijnen en Hetty Tindemans van de gemeente Valkenswaard waren ook aanwezig om 2 jubilarissen extra in het zonnetje te zetten. Frits van Asten 25 jaar lid en 22 jaar bestuurslid en Gerrit Toonders 25 jaar lid en 18 jaar bestuurslid. Zij kregen uit handen van de burgemeester de vrijwilligerspenning van de gemeente Valkenswaard. Zij werden geprezen voor hun jaren lange inzet als bestuurslid van het gilde.

Hierna werd buiten speciaal voor de jubilarissen een vendeldemonstratie gegeven door het jongste lid van het gilde. Tim van Kuijk, pas 7 jaar oud. Hij deed het geweldig onder de begeleiding van de muziek van tambour en bazuinblazers.

’s Avonds was er de algemene ledenvergadering. Hier werd een belangrijk punt met algemene stemmen aangenomen, namelijk dat de dames van het gilde voortaan mee mogen schieten voor het koningschap.
Dit zal plaats vinden op 25 september 2016


Vrijwiligerspenning
Gem Valkenswaard

Gildekaars voor de 40 jarige jubilarissen